De essentie van de juiste accessoires

Oorbellen, kettingen en armbanden: accessoires kunnen een outfit maken of kraken. Maar hoe werkt dat precies en welke functie kunnen sieraden bijvoorbeeld hebben? In dit artikel vertel ik je er meer over. Benieuwd geworden? Lees dan snel verder!

De vorm van je gezicht

Zoals ik in de inleiding van dit artikel al aangaf, kunnen oorbellen, kettingen, armbanden en andere accessoires je outfit maken, maar je kunt de plank er ook volledig mee misslaan. Neem bijvoorbeeld oorbellen. Bij de keuze van je oorbellen, is het verstandig om altijd rekening te houden met de vorm van je gezicht. Heb je bijvoorbeeld een langwerpig gezicht? Ga dan bij voorkeur niet voor lange oorbellen, want deze zullen je gezicht nog langer maken. Hetzelfde geldt als je een rond gezicht hebt: ronde oorbellen zullen je gezicht nóg ronder maken. Je kunt oorbellen het beste gebruiken te compenseren.

Ben je op zoek naar  leuke oorpiercings? Kijk dan voor inspiratie eens op deze pagina van My Unique Style.

In harmonie met je outfit

Het is ook belangrijk om te bedenken waarom je accessoires draagt en welke functie ze hebben voor je outfit. Zo kun je sieraden dragen als statement piece. In statement piece trekt de aandacht en vormt het middelpunt van de aandacht. Wil je een accessoire gebruiken als statement piece? Doe dit dan in combinatie met een outfit die clean is. Denk daarbij aan effen kleuren en geen drukke prints.

Op zoek naar meer inspiratie?

Ben je op zoek naar leuke accessoires voor bij jouw outfit of ben je op zoek naar meer inspiratie? Neem dan eens een kijkje op https://www.myuniquestyle.nl/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *