Formele Horloges

Het eerste dat u moet weten, hoe u elke stijl van een uurwerk van een ander kunt onderscheiden. Om u te helpen met uw modereis, vindt u hieronder een overzicht van de verschillende horloges die u kunt tegenkomen. We hebben ook een paar tips gegeven over wanneer en hoe u een horloge dienovereenkomstig moet dragen, afhankelijk van de stijl van het horloge, de gelegenheid en de outfit (Bron: Excluso).

Beste formele horloges en hoe u ze met stijl kunt dragen

Cartier

Echt, de Cartier is een van de meest iconische en elegante formele horloges op de markt. Afgezien van zijn interessante geschiedenis, heeft zijn styling evenveel respect gekregen van veel horlogeliefhebbers. In feite heeft Cartier zijn eigen kenmerkende stijl ontwikkeld, zodat u meteen weet dat het een Cartier is, zelfs op een paar meter afstand.

Zenith

Trouw aan zijn naam, staat de Zenith absoluut bovenaan de lijst als het gaat om formele horloges. Afgezien van zijn uitstekende beweging, is het ontwerp iets dat de schijnwerpers zal stelen. Om zo eenvoudig mogelijk te zijn, heeft de wijzerplaat een bijna monochroom kleurenschema. De achtergrond, indexen en wijzers hebben een zilveren kleur die past bij uw dasspeld of uw manchetknopen. Afgezien daarvan wordt het geleverd met een klassieke zwarte leren riem die zijn klasse naar een hoger niveau tilt. Wees gerust, een horloge van Zenith zal jarenlang een betrouwbare tijd aangeven. De Zenith formele horloges zijn een perfect accessoire om te dragen bij uw keurige smoking.

Tommy Horloge

Als u op zoek bent naar simpel, hoeft u niet verder te zoeken dan een Tommy Horloge. Tommy Hilfiger horloges komen in verschillende kleuren en maten. Zo zijn er formele horloges, maar ook sporthorloges en duikhorloges. Tommy Hilfiger heeft een breed assortiment aan horloges die u bij Excluso kunt bekijken. Draag uw Tommy Horloge naar een brunch met een chino en kaki broek of naar een bestuursvergadering met een pak en stropdas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *