WAT IS EEN MEDIUM

Wat is een medium? Een medium is een persoon die een paranormale gave heeft om contact te kunnen maken en boodschappen van andere wezens te ontvangen. Dit kunnen boodschappen zijn van geesten van overledenen, engelen of demonen. Overigens kunnen paragnosten, helderzienden, waarzeggers, tarotisten en astrologen dit niet. Een medium ontvangt deze boodschappen omdat een medium gevoelig is voor dimensies die voor andere mensen niet voelbaar of tastbaar zijn. Hierdoor kan een medium dus een soort bemiddelaar zijn tussen die dimensies en boodschappen ontvangen.

Alles bestaat uit energie en zendt een bepaald signaal uit, of frequentie, zoals de frequenties van een radio. De antenne zendt signalen uit en de radio ontvangt deze. Hoe zuiverder de afstemmen op een frequentie, hoe zuiverder de ontvangst zal zijn. Zo is dat ook met een medium. Hoe zuiverder een medium afgestemd is op een bepaalde frequentie, hoe zuiverder hij of zij boodschappen zal ontvangen. Daarom is het belangrijk dat een medium geen onverwerkte emoties of boosheid in zich heeft, want dan kan de ontvangst niet geheel zuiver zijn en dus niet helemaal betrouwbaar.

CHATTEN MET MEDIUMS VAN ASTRO ANGELS

Wanneer kom je in contact met een medium? Er zijn verschillende redenen om in contact te komen met een medium. Een medium kan jou inzichten geven, rust en troost bieden en kracht geven, afhankelijk van wat je nodig hebt op dat moment.

Een medium kan jou ook antwoorden geven, bijvoorbeeld wanneer een medium in contact staat met een overleden dierbare van jou. De medium kan boodschappen ontvangen van een overledene en deze boodschappen aan jou doorgeven. Wanneer de medium jou de informatie doorgeeft die jouw dierbare heeft gecommuniceerd, kan dit jou geruststellen. Bijvoorbeeld wanneer je je afvraagt of je dierbare gelukkig is aan gene zijde of wanneer je de boodschap krijgt dat jouw dierbare genezen is van ziekte. Als je de behoefte hebt om contact te maken met een overleden dierbare, dan kun je chatten met mediums van Astro Angels. Kijk op de website en lees de profielen van de beschikbare mediums goed door. Dan kun je contact opnemen met een medium die bij jou past.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *